Producten

Wat produceren we?

Wij bieden volkorenmeel en bloem aan van onze granen: spelt, tarwe en rogge. Deze worden gemalen op steen in een traditionele windmolen. Bij tarwe en rogge wordt er voor oude rassen gekozen. Dat geldt ook voor spelt die tevens raszuiver is, dat wil zeggen vrij van tarwegenen.

Sinds 2020 zijn er - seizoensgebonden - aardappelen, groenten, aardbeien en verschillende soorten bessen te verkrijgen; alles van eigen teelt.

Aardbeien zijn in de winter ook verkrijgbaar gesteriliseerd in bokalen (puur, geen suiker toegevoegd).

Hoe kunt u onze producten verkrijgen?

We werken voornamelijk via verkoop aan de deur. Sommige producten worden vers voor u geoogst, wat enkele minuten in beslag kan nemen. U kunt via de website producten reserveren, dan zetten we de bestelling voor u klaar en hoeft u niet te wachten. Ook voor grotere hoeveelheden heeft dit de voorkeur.

Reservatie formulier

Daarnaast worden sommige van onze producten aangeboden via de volgende organisaties:

Product Informatie

Klik op een product voor meer informatie.

Alle producten

Producten Reserveren

Via dit formulier kunt u de bovenstaande producten reserveren. Dit heeft de voorkeur wanneer u weinig tijd heeft, en voor grotere hoeveelheden (vanaf 3kg en meer). Klik op het vakje "selecteer een product" dan krijgt u de lijst met alle producten. Klik op het gewenste product en geef daarna ook het aantal in (niet op 0 laten staan!). Wilt u nog een product klik dan op "product toevoegen". U kan dan naar believen dag en uur aangeven wanneer u de bestelling wil ophalen. We vragen uw e-mail adres zodat we u kunnen contacteren om uw reservatie te bevestigen en het moment dat het zal klaarstaan mee te kunnen delen. Als u opmerkingen of vragen heeft kunt u die kwijt in het veld "Opmerkingen". Bevestig door op de knop "verzend" te klikken.

Het totaalbedrag is een benadering omdat sommige producten (bv. grotere groenten) geen standaard gewicht hebben.


Totaalbedrag (benadering): €0,00
Op om

Als u een reservatie wilt annuleren of veranderen na plaatsing, stuur dan een mail naar f.ongenaert@gmail.com.

Wanneer u een reservatie plaatst wordt de informatie in dit formulier via mail verzonden naar f.ongenaert@gmail.com. Uw e-mail adres wordt verder niet bewaard in een systeem of gedeeld met derden, en we sturen u geen nieuwsbrieven of dergelijke.